Heb jij sinds een tegenslag ineens zeeën van tijd en heb jij zin om door te lezen je geest te verruimen? Doe uit één van de onderstaande boeken inspiratie op. 

In enkele boeken lees je hoe anderen  na een tegenslag zijn opgekrabbeld.


Alles uit de kast Gevallen maar niet gebroken
Een val tijdens een prijsuitreiking maakt een bruut einde aan de paardensportcarrière van Tineke Kingma, op dat moment negentien jaar.

lees meer


Ervaringsdeskundige
Er zijn soms weinig woorden nodig om veel te zeggen. Dat blijkt uit de gedichten en aforismen in Ervaringsdeskundige, de tweede bundel van Marc van Biezen.

lees meer


leven in je leven
Voortbouwend op de principes van de cognitieve therapie zijn de psychologen Jeffrey Young en Janet Klosko erin geslaagd om een uiterst bruikbare gids te schrijven voor een breed publiek. Het boek leert mensen hun negatieve gedachtepatronen, door de auteurs 'valkuilen' genoemd, te herkennen

lees meer


Leven zonder beperkingen
Nick Vujicic is een man zonder ledematen. Hij brak door op YouTube en inspireert inmiddels wereldwijd mensen met zijn positieve boodschap. In dit boek vertelt hij zijn levensverhaal.

lees meer


MS ont-bloot
In de bloei van je leven getroffen worden door het MonSter dat MS heet. Het overkwam Saskia Splinter-van Werven, net als vele anderen. In 2007 reed ze 200 kilometer te paard om geld op te halen voor MS Research. Er was nog een doel; een uniek boek met mooie mensen die zich letterlijk en figuurlijk blootgeven. Peter Stevens fotografeerde 50 MS patiënten in al hun kwetsbaarheid en kracht. Dokter Wellmer, de Duitse neuroloog van Saskia, schreef het voorwoord. Hij wilde graag op de foto, mits hij zijn kleren mocht aanhouden. Het is hem vergeven. Het boek verschijnt ook in Duitsland en Oostenrijk. De opbrengst is voor MS Research.

lees meer


Positief denken positief leven
Als u uw leven in positieve zin wilt veranderen, heeft u aan theoretische kennis alleen niet genoeg. Dan zult u deze kennis in de praktijk moeten brengen.

lees meer


Verder is alles goed - Joke Visser
Het boek 'Verder is alles goed' gaat het over kwaliteit van leven, over zelfregie en een actieve rol in de samenleving. En om levenskunst, de kunst om elke dag weer de moeite waard te maken en goede keuzes te maken in vriendschappen, werk, activiteiten en organisatie van zorg. In 'Verder is alles goed' laten 21 mensen in een foto- en geschreven portret zien hoe dat kan én hoe zij dat doen. En dat is buitengewoon leerzaam.

lees meer


Ziels gezond (ebook)
Wat betekent gezond-zijn? Wanneer zijn we gezond? En, is gezond-zijn wel hetzelfde als de afwezigheid van lichamelijke ongemakken en ziekte?

lees meer


Tweets Tineke


  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden
 


©2013 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp