Lees de pagina voor

Houd jij er ook zo van om naar de stad te gaan en een dagje ‘mensen te kijken’ en te winkelen? 
In een rolstoel of met een andere zichtbare beperking, voel je je dan soms ontzettend bekeken. Samen kunnen we wel gezellig op stap zonder al die extra aandacht. Ga mee echte aapjes kijken in het dierenpark, of even er tussenuit met andere ‘Overwinnaars’! Staat hier een dierenpark tussen waar jij (en anderen) graag naar toe zouden gaan? Meld dit dan
hier en wij zullen kijken wat we kunnen organiseren. 

We zoeken nog naarstig naar leuke bestemmingen waar we een dagje kunnen vertoeven.
Tineke voert polonaise aan in scootmobiel
Ken jij, of heb jij zo’n plek, dan wil je ons wellicht wel helpen. Omdat we geen van allen beschikken over een dikke beurs of grote sponsors, zijn we blij met alle aanbiedingen die de kosten van een dagje uit kunnen drukken. Zolang we nog geen sponsoren hebben, zijn de kosten van dit soort uitjes voor de deelnemers zelf. Maar we zijn dolblij met elke tegemoetkoming in de kosten, of in de vorm van vervoer, een locatie, catering of wat dan ook!

Reizen met en zonder een beperking.
Ook vakantie is niet meer vanzelfsprekend. Terwijl iedereen van tijd tot tijd even vakantie nodig heeft om uit de sleur van alledag te breken. Andere mensen leren kennen. Nieuwe ervaringen opdoen: ze werken vaak verfrissend en geven nieuwe energie. Met een beetje extra moeite en inzet boek je toch een prachtige vakantie.

De Zonnebloem 
is er voor iedereen die door ziekte, ouderdom of handicap fysiek beperkt is geraakt, vanaf 18 jaar. Het gaat vooral om personen voor wie persoonlijk contact en deelname aan de maatschappij niet vanzelfsprekend zijn. Ze zorgen ervoor dat deze mensen niet in een sociaal isolement terechtkomen, maar op stap kunnen of geregeld bezoek krijgen! Of je kunt deelnemen aan een groepsreis voor mensen met een beperking. 

De Blauwe Gids
Met een beperking op vakantie? Hier kun je zelf jouw vakantie regelen. Er zijn hotels en Bed & Breakfast-adressen waar alle aanpassingen zijn die je thuis ook hebt, zodat je je heerlijk kunt ontspannen zonder dat je de rest van je gezelschap met extra taken opzadelt.Tweets Tineke


  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden
 


2013 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp