Lees de pagina voor

Sport
Na een tegenslag zijn er misschien dusdanige beperkingen dat je jouw geliefde sport en/of hobby niet meer kunt beoefenen. Maar het
Fonds gehandicaptensport laat gehandicapte sporters niet thuis zitten. Met enige aanpassingen of in een apart team kun je soms toch gewoon je ‘oude’ sport blijven doen. Soms zelfs bij dezelfde vereniging, die op haar beurt weer hulp kan krijgen om jouw sport zo in te richten dat jij ook met je beperking mee kunt blijven doen.

Hobby's
Misschien heb je sinds je tegenslag en/of door je beperking(en) ineens zeeën van tijd over en ben je opzoek naar een hobby.
Jong in Wassenaar 'vertelt' je 'alle' tips en tricks over de leukste sporten, hobby's én hoe je kunt sporten met een handicap.
Ook op
stichting intermobiel vind je suggesties om jouw vrije tijd een leuke invulling te geven.

Passie
Het klinkt wat vreemd, maar je nieuwe leven en je beperkingen geven ook een stuk invulling van je tijd. Dingen gaan anders of langzamer, en je krijgt een nieuw dagritme. Je kunt er zelfs een sport van maken om ondanks je beperkingen, toch zoveel mogelijk te betekenen voor jezelf en voor anderen. Het invullen van je nieuwe leven kan zo ook een hobby worden, wellicht geniet je er zelfs zo van dat het je passie wordt, bijvoorbeeld als je lotgenoten kunt helpen, kinderen kunt voorlichten of lezingen kunt geven. En wat dacht je van jouw inzet als coach of trainer bij de sport waar je vroeger zelf zo goed in was?Tweets Tineke


  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden
 


2013 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp