In Ziels Gezond slaagt bestseller auteur Annemarie Postma er opnieuw in om met een zeer verrassende kijk te komen op een onderwerp dat ons allemaal aangaat: gezondheid.

Ze laat zien dat gezond-zijn op de eerste plaats te maken heeft met het hebben van een gezonde relatie met je ziel. Lichamelijk zal er namelijk altijd wel iets pijn doen, we zullen altijd wel iets mankeren. Het gaat er dus om dat we onze gedachten over ons lichaam onderzoeken en zien hoe we onszelf gevangen houden in onze beperkte concepten over wat gezondheid is. Hoe we ons lichaam onterecht steeds weer de macht geven om onze innerlijke vrede weg te nemen. En hoe we ons lichaam als excuus gebruiken om niet gelukkig te hoeven zijn.

Gezond zijn heeft op de eerste plaats te maken met het hebben van een gezonde relatie met je ziel. Lichamelijk zal er namelijk altijd wel iets pijn doen, we zullen altijd wel iets mankeren.

De auteur van het succesvolle boek 'Ziels eigenwijs' geeft nu haar spirituele visie op ziekte en gezondheid. Ze laat zich niet gevangen houden in de beperkte concepten over wat gezondheid is, maar ziet ziekte als een kans om het contact met jezelf te herstellen. Gezond zijn is een gezonde relatie met je ziel waarbij aanvaarding, overgave en vertrouwen sleutelbegrippen zijn. Met vlotte pen beschrijft de auteur, die al dertig jaar in een rolstoel zit, veelvuldig uit haar eigen ervaringen en laat als rolmodel zien dat een beperking een actief en gelukkig leven niet in de weg hoeft te staan. Ook interviewt ze verschillende mensen die in hun leven te maken hebben met ziekte of beperkingen en die daar spiritueel gezien veel aan gehad hebben om hun leven waardevoller te maken. Kerngedachten en citaten van spirituele denkers staan aan het begin van een hoofdstuk of in italics tussen de teksten van dit verzorgd uitgegeven vierkante boekje met leeslint. Voor lezers die een ziekte of beperking willen zien als mogelijkheid tot meer bewustzijn te komen. Kleine druk.

Ga Terug

Tweets Tineke


  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden
 


2013 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp