Lees de pagina voor

Leef je door een tegenslag nu met een beperking? Of heb je op een andere manier moeten leren omgaan met negatieve veranderingen in je leven? Dan is deze site voor jou!

Samen Sterker Verder gaat over lotgenoten. Over mensen als jij en ik die op wat voor manier dan ook een tegenslag hebben moeten doorstaan, maar beslist geen slachtoffer willen zijn.

Ieder leven kent tegenslagen, maar hoe gaan we hiermee om? Behoor jij, door een tegenslag, tot de lotgenoten? Weet jij op een positieve manier te dealen met de gevolgen van een tegenslag? Deel dan jou positieve ervaringen via contact en word één van 'onze Helden'!

De beginletters van SAmen STaan WE STerker vormt "SAST WEST" (sa 'st west) betekend in het Fries: "zo is het geweest". En dit is iets wat we op samensterkerverder.nl niet mogen vergeten!

Hoe kunnen we blijven kijken naar onze oorspronkelijke doelen en zoeken naar (parallel)wegen om in die richting te komen?

Met onze website willen we GEEN ongevraagde adviezen geven. We laten je kennismaken met verhalen van andere ervaringsdeskundigen. We delen tips en positieve ervaringen, zodat we elkaar kunnen inspireren en motiveren om door te gaan.

Samen gaan we Sterker Verder, knok je met ons mee?

Luister het nummer 'Het rijk der Kneuzen' van Arno van der Heyden
Tweets Tineke


  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden

  • meer dan een jaar geleden
 


2013 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp